Pages

21 Haziran 2009 Pazar

Getti Bir E3 Daha Gettiiii!!!-Part 2

Yazımıza kaldığımız yerden devam...



MASS EFFECT 2:İlk oyun ile RPG türünde SW:KOTOR'dan sonra bayaa bir bizi sallayan ME,ikinci oyunu ile yine karşımıza çıktı.b
Bioware ve Microsoft'un ortak yapımı olan bu güzel oyun 2010'da piyasaya çıkacak.Yeni oyunda Jack Shepherd geri dönüyor arkadaşlar!!Bekleyin!!

ALAN WAKE:İşte benim uzun yıllardır beklediğim oyun.2005 yılında duyurulan ve videoları gösterilen oyun 4 sene sonra hala yapım aşamasında.Max Payne'i yapan grubun hazırladığı bir proje olan AW,MP'i yapan firmanın batması ile birlikte bayaa bi gecikti.Zaten MAX PAYNE 3 Rockstar(GTA)tarafından ileride piyasaya sürülecek.Microsoft'un desteği ve Remedy'nin yapımı ile Alan Wake karşınızda.Oyunun konusu bildiğim kadarıyla şöyle:Alan Wake adlı bir yazar,kitap yazmak için kırsal bir yöreye gider.Deniz kıyısında bir evi,rahat bir yaşamı vardır.Yıllar önce karısı ölmüştür.Bir gece dışarı çıkan Alan,çok şaşıracağı ve çok korkacağı bir olayla karşılaşır.Oyun Silent Hill tadında olacak söylentilere göre.Tam da bir korku oyunu istiyordum bu ara.Haydi bakalım çıksın artık!!

SINGULARİTY:Singularity, İkinci Dünya Savaşı sonrası Stalin yönetimindeki Sovyet Rusya'sından başlayıp 2010 yılına, yani günümüze dek uzanıyor. Oyunla ilgili en çekici haber, süper mega güçlü bir silah olan ”Zaman Esnetici Aygıt”, yani TMD. TMD, anladığımız kadarıyla üzerinde kullanılan cismin çevresindeki zamanı esneterek, objenin ”kendi zamanı” içinde ileriye veya geriye gitmesini sağlıyor.Önceki projelerinde görsel ve aksiyon konularında kendini kanıtlayan Raven, Singularity ile atmosfer, kurgu ve zaman bükücü silahımızla üstesinden geleceğimiz bulmacaların ve zorlukların yaratıcılığında ne kadar başarılı olacak, hep birlikte göreceğiz.Uzun süredir koruduğu sessizliğini bu yıl çıkaracağı projelerle bozacak olan Raven, oyunu Unreal 3 motoru ile hazırlıyor. Singularity’nin oyun içi ekran görüntüleri ve videoları ağız sulandırdığı gibi, türe getirebileceği yenilikler ve keşfedilmeyi bekleyen ilginç hikayesi de bir hayli heyecan verici.


THE SABOTEUR:İkici Dünya Savaşında geçen oyunun ana karakteri, yani yöneteceğimiz karakterin ismi Sean. Sean, Paris’te yaşamakta olan bir İrlanda göçmenidir.Paris’e giren Alman güçleri, Sean’ın arabasını yakar, sevgilisini ve birçok arkadaşını öldürür. Hayatta sahip olduğu her şeyi elinden alınan Sean, varını yoğunu ortaya koyarak öcünü almak için harekete geçecektir.Şehrin asker baskısı altında yaşamaya mahkum olan bölgelerini gri renkte göreceğiz.İnsanları baskı altından kurtarmak için bazı görevler alacağız ve bu görevleri yerine getirdiğimiz takdirde, gri renkte olan bu bölgeler renklenecek ve cıvıl cıvıl bir hal alacak.Yapımcı Pandemic Studios’a da değinmek istiyorum. Yaklaşık dokuz yıldır faaliyet göstermekte olan bir stüdyo. Geçmişte Star Wars serisi dahil olmak üzere birçok oyunu piyasaya sundu. Fakat fazla geriye gitmeye gerek yok; bu yıl geliştirdikleri Lord of the Rings: Conquest pek olumlu tepkiler almadı. Bu yüzden önyargı ile bakıyorum bu yapıma.


ROCK BAND-THE BEATLES:Uzun süredir ortalıkta dolaşan dedikodular sonunda gerçeğe dönüştü!
MTV Games’in sahip olduğu Harmonix, yaptığı açıklama ile The Beatles temalı Rock Band oyunu üzerinde çalışıldığını duyurdu. 9/9/9’da, yani 9 Eylül 2009’da piyasaya sürülmesi planlanan oyun bir “track pack” değil, başlı başına bir oyun olacak. PS3 ve Xbox 360 için geliştirilen oyunun tek başına 60$, The Beatles grubunun gerçek enstrümanları şeklinde tasarlanan setiyle birlikteyse 250$ karşılığında raflardaki yerini alacağı belirtildi.


FALLOUT 3-DOWNLOADABLE CONTENT:POİNT LOOKOUT:Hala oynadığım Fallout 3 için indirilebilir bir ek paket.ilk olarak PC ve Xbox 360 platformları için piyasaya sürülecek. Haziran’ın sonuna doğru çıkacak olan ilk genişleme paketi Point Lookout’ta büyük bir bataklık arazide birçok yeni görev bizi bekliyor.İçinizde hala Fallout 3 oynamamış insanlar var ise,acıyorum size:D:DBethesda'nın yaptığı bütün oyunlar efsane oluyor zaten!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dil Pabuç Gibi!