Pages

20 Haziran 2009 Cumartesi

Getti Bir E3 Daha Gettiiii!!!-Part 1

Beni yakından tanıyanlar bilir.Ben bir oyun manyağıyım.Basketbol,sinema,müzik,oyun...çok fazla hobim var ve bunlar hakkında çok iyi bilgiye sahibimdir o yüzden böyle her telden yazılarım var.Böyle olduğu için belki insanlar bu blogun boş olduğunu düşünüyorlar ama ben böyle yazmaya devam edeceğim.
Neyse bu seneki E3 oyun fuarı geçtiğimiz günlerde sona erdi.Yine unutulmaz bir E3 izledik.İleride param olursa kesin o fuara gidecem.Birgün...Şimdi sizlere bu seneki E3'ün bize neler kazandırdıklarını anlatacağım(oyun bazında:D).

BRÜTAL LEGEND:Evet Ü,U değil Ü.Grim Fandango, Full Throttle ve Psychonauts gibi oyunlara imza atan Tim Schafer'ın yeni projesi BL'da bizi seslendirme olarak sürpriz bir isim bekliyor.Benim çok sevdiğim Jack Black.Ayrıca seslendirmelerde Rob Halford,Lemmy Kilmister ve Lita Ford katkıda bulunacak.16 Ekim'de piyasaya çıkacak oyunun konusu şöyle:Eddie Riggs, bir heavy metal grubunun roadie’sidir (Roadie: Bir müzik grubunun konser öncesi ve sonrası tüm ekipmanları ile ilgilenen görevli.) ve bir konser öncesinde grubun gitaristinin gitarının akordunu düzeltmektedir. Her zaman yaptığı rutin bir işlem olan bu eylem, Eddie’ye fantastik bir dünyanın kapılarını açacaktır(isim tanıdık gelebilir-İron Maiden-Eddie The Head).Bunun dışında oyunun müziklerini Zakk Wylde, Tim Skold, Wolfmother, Judas Priest, Black Sabbath, ve Ronnie James Dio gibi isimlerden oluşan bir grup hazırlamakta.Oyunun şöyle bir kötü yanı var,o da oyun sadece PS3 ve XBOX 360 için çıkacak.

GEARS OF WAR 3:Resmi olarak duyuruldu.Ayrıca Gears Of War 2 bizi üzen bir haber ile geldi E3'e.GOW2 PC için çıkmayacak.Xbox 360 serisi olarak devam edecek.



DANTE'S INFERNO: EA Games’in, Dante’nin İlahi Komedya’sından esinlenerek yapımına başladığı bu oyun, oyun severlerin son zamanlarda merakla beklediği oyunlar arasında yer alıyor.E3 fuarında oyunun oynanabilir bir demosu da vardı.İlahi Komedya baz alınarak yapılan oyunda Dante,Beatrice'i kurtarmaya çalışıyor.CEHENNEMDE!!!Cehennem'in 7 katını da geçip,sevgilisine kavuşmayı umuyor.EA'in son derece merak uyandırıcı bir oyunu olup,trailerı da E3'ün en iyi trailerları arasında gösteriliyor.Dante’s Inferno, 2010 yılı içerisinde oyun piyasasındaki yerini alacak ve böylece biz de oyunu oynayarak ağzımızın akan sularını silme şansına sahip olacağız. Bu orijinal yapımı takibe almanızı ve biraz daha sabır gösterip beklemenizi öneriyorum. Dayan Beatrice, çok yakında huzura ereceksin!

Crysis 2:
Crytek’in CEO’su Cevat Yerli, verdiği demeçte Crysis 2’nin PlayStation 3 ve Xbox 360 versiyonlarının gözle görülür bir fark olmadan çalışacağını belirtti.Bir diğer detaysa Crysis 2’nin yapımında 150 kişinin çalışıyor olması.En önemli detay ise Crysis 2’nin CryENGINE 3 ile geliştirilmesi.

PES 2010:Konami, yakında çıkacak olan Pro Evolution Soccer 2010’dan ilk oyun içi grafiği yayınlayarak yeni oyunda görülecek inanılmaz ayrıntı seviyesini ve grafik yenilemelerini gözler önüne serdi.Yeni oyunun görünüşüne etki eden faktörler arasında, güneşin konumu ve saha aydınlatmalarının saha, stadyum, top ve oyuncular üzerindeki gölgelere gerçek zamanlı olarak yansıtılmasını sağlayan yepyeni dinamik aydınlatma efektleri de bulunuyor.Haberler arasında Geliştirilmiş Master League,Maç günü atmosfer,Yepyeni animasyon ve hareketler,Geliştirilmiş görseller,Gelişmiş Oynanış bulunuyor.

ASSASSINS CREED 2:Ubisoft’un E3 2009’daki en büyük kozlarından birisi şüphesiz ki Assassin’s Creed II (ACII) oldu. 2006 yılının sonunda çıkan ilk oyun, olağanüstü hikayesi, oynanışı ve grafikleri ile elde ettiği başarının yanında kendini tekrar eden yapısıyla önemli puanlar kaybettiyse de, bir efsane olarak oyun tarihine yerleşti.Assassin’s Creed II’nin hikayesi, 1486 yılının Rönesans döneminde geçiyor ve o dönemin İtalya’sının Venedik, Floransa ve Toskanya şehirlerine konuk oluyoruz. İlk oyundaki Desmond’ın atalarından olan Ezio Auditore da Firenze, yeni karakterimiz.ACII’nin hikayesinde önemli bir role sahip olacak olan Leonardo da Vinci, Ezio’nun yakın bir arkadaşı olacak ve kendi elleriyle yaptığı icatlarıyla Ezio’yu donatacak. Bu icatlardan en göze batanı ise Venedik semalarında cirit atmamızı sağlayacak olan “uçan makine” olacak.Ayrıca gizli kol silahlarımızda da gelişmeler var.Sabırsızlıkla bekliyoruz!

THE LAST GUARDIAN:Sony’nin basın konferansı sırasında tanıtılan yeni Team ICO(Shadow of Colossus'u yapan ekip) oyunun adı The Last Guardian. Bir süre önce basına sızan videoya göre cilalanmış, detaylandırılmış ve uzatılmış bir videoyla oyunların karşısına çıkan yapım, 2010 yılı içinde PlayStation 3’e özel olarak piyasaya sürülecek.Ayrıca oyunun trailer'ını kesinlikle izlemelisiniz!


METAL GEAR SOLİD-RISING:Konami oyunlarının tanıtıldığı konferansa katılan Hideo Kojima, Metal Gear Solid: Rising’in sadece Xbox 360 için değil, PC ve PlayStation 3 için de hazırlandığını açıkladı.Oyunun konusu ile ilgili olarak bildiğim tek şeyin Raider'ın dönmüş olduğu ve onu kontrol edeceğimiz.

LEFT 4 DEAD 2:Çoğu internet sitesinde ve oyun dergilerinde geçen senenin en iyi oyunu seçilen L4D,ikinci oyun ile karşımızda.2010 yılında çıkması planlanan oyundan,oyuncular hiç hoşnut değil.Bu kadar geliştirilebilen bir oyuna ek paket yapmadan ikinci oyun hazırlamalarına oldukça sinirlenen oyuncular,küçük çapta bir protesto bile hazırlamışlar.Left 4 Dead 2, PC ve Xbox 360 platformları için geliştiriliyor. Yeni oyunda yer alacak yenilikler şu an için kesin olmasa da yeni bir Infected sınıfının olacağı kuvvetle muhtemel.

SPLINTER CELL-CONVICTION:Bu Sefer ki Kişisel!!Sam Fisher bu oyunda kızının ölümü ile ilgili koşturuyor.Oyun bu ayın sonunda PC ve XBOX 360 için piyasada.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dil Pabuç Gibi!